Jaarlijkse politie & gemeente wijkavond

868

AKERSLOOT – Wijkagent Pim van der Maas nodigt weer elke Akersloter uit voor de jaarlijkse politie & gemeente wijkavond.
 
Deze avond wil Pim van der Maas weer samen met Eric Groot-van Ederen van de gemeente Castricum gebruiken om met u en andere inwoners te inventariseren welke onderwerpen in Akersloot aandacht verdienen en ook afspraken maken over de aanpak ervan. Donkere plekken waar de gemeente iets aan moet doen? Overlast in welke vorm dan ook? Of een andere vraag aan gemeente of politie? Dan is deze avond daar geschikt voor.
 
De politie en de gemeente houden zich samen met anderen bezig met veiligheid in uw woonomgeving. U kent uw buurt het beste. Vaak weet u beter en sneller wat er in uw omgeving speelt dan de politie. Daarom werkt politie en gemeente graag met U samen. De informatie die U heeft is heel waardevol om het politie- en gemeentewerk snel en gericht te kunnen doen.
 
De resultaten zal de gemeente en politie in een vervolg bijeenkomst met u bespreken. Zo zorgen we samen voor een veilige wijk. Iedereen is van harte welkom op maandag 09 april 2018 vanaf 19.30 in ontmoetingscentrum ’t Kruispunt, Mozartlaan 1a