Krantenbezorger (72) neergeslagen

6465

AKERSLOOT – Een krantenbezorger van 72 jaar is zaterdagochtend vroeg rond half vier op de Johan Vermeerstraat in Akersloot neergeslagen.
 
Het incident begon aan het Churchillplein. Een van de drie daders was van mening dat de man de drie bijna aanreed en gaf een klap op de motorkap. De man van 72 is hierop doorgereden naar de Frans Halslaan. De drie daders zijn hem gevolgd naar de Frans Halslaan. Ter hoogte van de Johan Vermeerstraat begon een woordenwisseling waarna één van de drie daders de man een klap in het gezicht gaf. De man van 72 viel hierbij achterover met zijn hoofd op straat waarbij zijn telefoon in een put viel.
 
De daders hebben het slachtoffer vervolgens gewond achtergelaten. Omdat de man zijn telefoon in de put was gevallen is de man vervolgens toch naar het krantendepot gereden in Alkmaar waar hij door collega`s naar het ziekenhuis is gebracht.
 
De daders zijn drie mannen in de leeftijd tussen de 20 en 30 jaar. 1 kale grote stevige man, 1 kleine blonde man en een man met donker haar.
 
Wie iets gezien heeft rond dat tijdstip of meer informatie heeft kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.