Veel buit bij inbraak Chopinstraat

4507

AKERSLOOT – Zaterdag 20 februari is er aan het begin van de avond ingebroken in een woning aan de Chopinstraat in Akersloot.
 
Tussen 19:15 en 19:35 kwamen de dader(s) binnen door de achterdeur van de woning te forceren. De inbreker(s) hebben een grote hoeveelheid sieraden buit gemaakt, tablets en camera`s. Ook een TV werd meegenomen maar deze werd teruggevonden in een steeg achter de woning. Buren hebben wel rond 19:20 zaklamp gezien.
 
Mogelijk heeft een vluchtauto in de Schubertstraat gestaan tijdens de inbraak. De politie heeft in de buurt een buurtonderzoek gehouden. De technische recherche zal een sporenonderzoek doen in de woning.
 
Eventuele getuigen die mogelijk zaterdag iets hebben gezien in de Chopinstraat, of in de omgeving daarvan of meer informatie hebben over de inbraak of de mogelijke vluchtauto in de Schubertstraat kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 

Laten we samen de buurt wat veiliger maken. Meld je aan voor de BurgerAlert Whatsapp Groepen Akersloot via www.112-akersloot.nl/burgeralert